مرغ كره هندی

سينه مرغ ١ عدد
كره ١٥٠ گرم
پياز ٢ عدد
پوره سير و زنجبيل ٢ق غ
پوره گوجه ١ ليوان
خامه ٤ق غ
گشنیز تازه برای تزیین
ادويه هاي تازه تاج محل شامل:
ادويه گراماسالا ١ ق م
زير سبز ١ ق چ
زردچوبه ١ ق چ
فلفل قرمز ١ ق م
فلفل سياه ١ ق م
نمك به ميزان لازم
مرغ ها رو به صورت مربعي برش ميزنيم.
پياز همراه با ٥٠ گرم كره تفت ميدم.
وقتي پياز سبك شد مرغ ها رو اضافه ميكنيم.
سپس پوره سير و زنجبيل و ادويه ها رو اضاف ميكنم.
يكم كه تفت خورد بقيه كره و خامه رو اضاف ميكنيم چهار دقيقه تفت ميدم و پوره گوجه رو بهش اضاف ميكنم تا زميني كه سس غليظ بشه و مرغ ها بپزن.
به همراه برنج يا حتي نون ميتونيد نوش جان كنيد
اگه پوره سير و زنجبيل نداريد مي تونيد از سير و زنجبيل تازه استفاده كنيد.
همچنين اگه زنجبيل تازه در دسترس نبود ميتونيد از پودر زنجبيل استفاده كرد.

Share:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *